Foredrag

Inspirerende Foredrag Som Skaber Værdi
Forhandling - Du får ikke det, du fortjener - du får det, du forhandler

Kun få har kendskab til de mange komplekse faktorer, som er afgørende for at opnå succes i en forhandlingssituation.

Dette foredrag tager dig med ind forhandlingens essens og kompleksitet.

Omdrejningspunktet er praktiske værktøjer og teknikker, som kan implementeres øjeblikkeligt, og som vil styrke din position som forhandler.

Lige fra strategisk planlægning og framing til opbygning af tillid og forståelse for menneskelig adfærd.

Bliv fortrolig med de metoder og taktikker der skal til for at navigere i enhver forhandlingssituation med selvtillid og succes.

Uanset om du forhandler kontrakter, lønforhøjelse eller forsøger at nå til enighed i dagligdagssituationer, så vil dette foredrag styrke dine forhandlingsevner og hjælpe dig med at opnå dine mål.

Forstå nonverbal kommunikation - og nå dine mål

Størstedelen af al kommunikation er nonverbal. Netop derfor er gevinsten ved at være bevidst om mekanikken bag nonverbal kommunikation ikke til at tage fejl af.

I dette foredrag vil du lære at forstå de signaler, som vi ubevidst sender til hinanden.

Vores intentioner, følelser og opfattelse af omgivelserne afspejles tydeligt i vores kropsholdning, gang, siddestilling, mimik og gestikulation.

Alt dette spiller en afgørende rolle for bl.a. førstehåndsindtryk, relationsopbygning, forhandlinger og købelyst.

Foredraget henvender sig til alle, som ønsker at forbedre deres forhandlings- og kommunikationsevner samt optimere deres indflydelse og resultater.

Fokus er, hvordan du aflæser andre og selv anvender nonverbal kommunikation til at give positive førstehåndsindtryk, bygge stærke relationer og skabe resultater i professionelle sammenhænge.

Styrk din indflydelse - stærk og autentisk kommunikation

Styrk din indflydelse ved at forstå de principper, der gør sig gældende, når dine samarbejdspartnere skal tage en beslutning.

I dette foredrag lærer du at bruge de mest effektive teknikker til øget indflydelse med henblik på at opnå de resultater, du ønsker.

Du vil opdage, hvordan din måde at kommunikere på i høj grad smitter af på dine samarbejder.

Det drejer sig bl.a. om at kommunikere autentisk og troværdigt og om at skabe sympati ved at matche din kommunikation med din modtagers verdensbillede.

Foredraget klæder dig på til at brænde igennem og gøre dine budskaber klare for modtageren.

Du vil blive fortrolig med, hvordan faktorer som nonverbal kommunikation og personlig overbevisning spiller en central rolle for til din gennemslagskraft.

Kontakt

Giv os et kald for en uforpligtende samtale vedrørende mulighederne for at få Morten ud til jeres virksomhed

A